kvällen :)

Kvällen har varit roliig! Var med Nikki och tog bilder. Är skit trött nu så jag lägger in bilderna imorgon :).

är med eliiiiiiiin

Vi har tråkigt! Eller typ.
Jag och Elin sitter hemma hos mig och har precis kollat på Zupe Zebran :). Vi kände för en gammal film ;). Vi håller på att kolla lite i mitt rum och jag ska lägga in/ta bilder senare :). Jag ska följa Elin nu så jag skriver seenare!

gud vad jag ljuger för er!!!

Alltså, förlåt igen för dålig uppdatreing! Men idag hade jag faktist inte tid. För vi hade orienteringsdag idag i skolan, vi typ förlorade...
Men sen så följde jag och Cassie med Elin (bebiis) till stallet! Det var skit roligt. Vi borstade och fixade Dingo, jag tror hästen hette Dingo. Men iallafall, jag pussade en häst som heter Nougat :). Han var för söt så jag var tvungen! Sen kollade jag och Cassie på när Elin red :). Elin var riktigt bra. Sen Åt vi middag där, sn åkte vi hem. Vi var där rätt länge. Jag ska med Elin till stallet på fredag igen och då kanske det blir lite bilder :). men just nu ska jag skriva lite på svenskan kanske? Eller inte..
Men jag ska kanske ta lite bilder och lägga in imorgon??? Vi får se vad jag gör..

kisses

dålig uppdatering - idag igen!

Alltså förlåt för att jag inte har skrivit idag och jag kommer inte att göra det idag mera heller. För jag spydde för en stund sen och jag är helt slut så jag skriver inte så mycket idag. Men imorgon är det full rulle igen! Så vi hörs imorgon!

har kommit hem

har kommit hem från moster nu, hon fyllde år :). men nu är jag så trött så jag skriiver imorgion och lägger in bilder då, go'natt :)

dålig uppdate

Förlåt för dålig upptadering. Jag har inte så mycket tid nu för jag har en massa saker att göra, jag måste duscha o måla naglarna och blablabla. Men jag skriver väll senare när jag har duschat och allt. Vi hörs :)

mobilen dog!

Nu sitter jag och sörjer min mobil. Den har dött.. Nu har jag en Samsung begagnad skit. Men den får funka tills jag fyller år i oktober, då får jag en ny. Jag har så hiiimla tråkigt! Usch jag hatar att ha tråk på lördagskvällar. Happ nu ska jag o pappa kolla på Bad Boys 2 så jag skriver säkert laaaater :).

Taylor Swift - You belong whit me


klipper gooodis

Just nu sitter jag och kollar på Tv, chattar och klipper godis. Jag klipper mitt godis för att jag kan inte tugga pga min tandställning. Well well, idag har jag vart med en kille (jag gillar) och vi har vart i centrum, sen gick vi hem till honom och spelade PS2. Det va kul :). Men nu väntar jag på att pappa kommer med middag sen ska jag... Vet inte. Men vi hörs senarte ;D.

Man In Black 2

Sitter just nu och kollar på MIB 2. Kollade nyss på Kändisdjungeln, Mikkey Dee åkte ut. Så nu är det Karl-Petter och Jannike kvar. Jag måste se finalen imorgon. A just det! Imorgon ska jag städa och sen ska jag till centrum med en kille så jag vet inte om jag kommer skriva. Men det kommer jag nog ;). Så wish me luck med den killen :D. Men nu ska jag kolla på filmen så hörs vi imorgon!

go'natt ;) (tills senare)

har spänt tandställningen

Nikki kom hem till mig åtta typ. Jag låg liksom fortfarande i sängen.. Men jag gjorde mig iordning snabbt och sen gick vi till skolan :). Jag hinner inte skriva på morgonen eftersom att jag vaknar rätt sent och sen går vi.
Imorgon är det lördag!!!! Jag har längtat. Men efter lunch så cyklade jag till centrum och skulle fixa tandställningen. Jag ser ut som en robot. Är helt cepe. Men nu sitter jag och ska kolla på Grease kanske. Usch jag ska ta en IPREN och sen kolla på film. Kanske ta en liten pizza :D. Så vi hörs!

ny väska ^^

Jag vet jag skrev inte igår kväll, men jag och Nikki var ute med två killar. Vi hade rätt tråkigt. Sen gungade vi och kollade på stjärnorna, Moas soterbror kom och snackade lite med oss. Sen gick jag hem. Jag ska visa outfit för igår, grå tjocktröja, rosa linne och team sportia byxor ;).



Men idag så gick jag tidigare från skolan för jag o mamma skulle till osteopaten igen. det var skönt.. jag somnade.. men sen fick jag en ny väska :). den är skit snygg!


visst var den snygg ^^ ? fast bilden blev ful men den är skit snygg IRL. men nu börjar kändisdjungeln så vi hörs!

ska dra ut!

Jag och Nikki ska ut, skriver sen!

är hos nikki ^^

Jag sitter just nu hos Nikki och vi har precis vart ute och hämtat Moas mobilladdare hos Cecilia. Snart ska väll jag hem och mamma & pappa hämtat pizza så vi ska typ käka pizza o mysa :). Jag och Moa kom på att vi hade glömt alla läxor och allt i skolan och vi har typ prov imorgon på massa skit. Men ska till skolan tidigare imorgon så hinner öva, typ. Vi kollade nyss på någon konstig video om någon fågel som fastnat i en bil? Haha påväg till Nikki så stannade vi vid ett dagis och vi börja snacka med två killar. Dom sa att dom kunde dansa hiphop men det gick inte så bra. men whatever nu ska jag snart hem och käääääääääääka ;).

har en ny favoritfilm!

Jag har en ny favoritfilm! Förut var det Twilight och nu är det *trumvirvel* Matrix! Jag är kär i den filmen! Har sett alla :). Men jag vet inte vf jag har blivit helt beroende av den.. Den är bara skit bra! Så kolla på den!!!! Hyr den eller nått. Den är skit bra! men snart kommer tessan så vi hörs!

usch

Jaha, Therese är påväg hit nu =). Hon ville iallafall va med mig så vi ska typ spela Rock Band. Usch jag kollade runt lite och hittade gummistävlar med klack o allting. Hiss eller Diss? För mig är det diss. Det var inte särskilt snyggt.

 

kisses

alla är bitches

Alla dissar mig! Moa o Cissi skulle träffa någon kille dom hade "glömt bort" och Nikki passar sin lillesyrra. Någon som ville göra något? Ring 0704******. Jävla dissare.. Men jag får väll kolla på en film...

självklart äter man pizza...

... till frukost. Men vårat kylskåp är helt tomt. Så nu sitter jag vid soffan med laptopen och väntar på att Cissi slutar skolan. Vi har studiedag o inte hon :(. Men vi bestämde igår att vi skulle va när hon slutat. Så jag ska väll sminka mig och fixa o blablabla.. Nu ska jag ringa Moa och sen ska jag sminka mig! Så jag skriver väll senare, pussar!

är hos moa

jaha, Cecilia kunde inte va med oss så vi ringde Nikki! Och hon är påväg till Moa nu. Btw jag sitter hos Moa som ni kanske märker på runriken. Men hon ska hänga tvätt sen ska vi till mig och hämta lite saker, sen ska vi dra till Cetrum! Någon som vill träffas i Tyresö C? Vi kommer nog bara att gå runt o kanske köpa mat vem vet :). Ne nu ska jag nog hjälpa Moa med tvätten, och om ni vill träffas i centrum skicka ett gb på pea (flipp4n@ atp eller mao@ atp). Eller ring oss, fast synd om ni inte har mitt eller Moas nummer ;). Men jag skriver senare, puss.

ska dra

Jag ska va med Moa och Cecilia. Har inte träffat Cissi på hela sommarn så det ska nog bli roligt :). Så vi hörs senare!!

vaknade nyss

godmorgon folket!

Ja, det är sant. Jag vaknade nyss. Men jag o min bror kollade på Harry Potter igår så det blev lite sent. Moa skulle typ komma lite senare tror jag.. Undrar vad vi ska göra då ;D. Vi får väl se.. Men igårkväll orkade jag inte skriva så förlåt för det! Nä nu ska jag ta o göra en macka om jag orkar. Så får väll jag o Moa skriva senare :).

17:51

Jag ska snart äta middag och sen ska jag typ dra ut. Eller? Jag har skit tråkigt och jag har inte vart ute på hela dagen =O. Jag har kollat på TV och fixat lite i bloggen. Haha sucker, vi har studiedag måndag o tisdag :D. Synd för er som inte har det!! Nej nu var jag elak. Men jag ska äta nu så ni får ha det bra :D.

kisses

ensam hemma är skit

Jag hade besöksrekord igår! 30 pers läste min blogg igår :). Fast vad är det röda strecket? Den var på 99. Men jag vill ha mer besökare och så kommer det bli! hoppas jag..
Men nu är jag ensam hemma och kollar på TV. Har skit tråkigt. Någon som har lust att göra något?
Jag sitter o käkar godis från igår. Och nu kom mamma hem :). Äsch, jag vet inte vad jag ska göra.. men jag ska typ slappa hela dagen :D. Så vi hörs senare!

kyss på rumpan :)


nikki is not sleeping here

Nikki dissade mig.. Eller hon skulle va med familjen så hon sover inte här! Men jag o brorsan stack till ICA o köpte lite godis och sånt och sen kollade familjen på film :D. ÅHH! Mitt hår är å jäkla flottigt. Det är äckligt bara att titta på det! men jag ska duscha imorrn så det är ju bra :). Men jag o brorsan ska väll kolla på en film och sen sova så jag skriver imorgon! Förresten, vad tycker ni om min nya design? Snygg va :). Jag ska bara finjustera sen är den färdig :D.

puss o go'natt!

tjäänixen ;)

Moa dödade mig för en stund sen (hon satte sig på mig!!!). Jag dog typ.. Inte för att hon väger mycket men jag typ krossades.. men jag ska typ äta middag o sen ska Nikki sova hos miiiiig :D. Så vi skriver senare.

puss!

så sminkar jag mig!

Jag ska visa fem bilder hur jag sminkar mig!

Först tar jag concealer och brunpuder eller vanligt puder.





sen efter puder tar jag build up extra volume mascara på underfransarna



sen tar jag ögonskugga, jag använder en vanlig ljuslila färg som inte syns så mycket



sen tar jag unstoppable shiny black mascara på överfransarna



sen när första lagret mscara har torkat tar jag colossal volum express mascara



och när det har torkat tar jag false lash effect waterproof mascara

och lite läppglans, sen är det klart!



så ser man ut efter det :) !

Moa och Nikki sutter och är helt cepe i min säng! Moa tjatar om att vi ska gå ut och Nikki pratar om sin klass. Lite irriterande.  Ja, vi har tagit lite bilder.. Eller jag har tagit lite bilder! Så jag kan väll lägga in en eller två :)


jag hittade ett gammalt halsband :). HISS eller DISS?



ja, det var iallafall två bilder som ni får smaka på :).

puss på rumpan :)

i väntan på nikki sitter man såklart vid datorn

Nikki är skit sölig på att bli klar! Hon sov vid halv tolv och sen skulle hon bara fixa sig och sen ringa mig. och nu är klockan ett! Liksom hallååå?!?!?! Man blir lite lätt galen på henne ;). Men vi ska fixa min design och lite saker så vi hörs senare!

puss!

fan va duktig jag är

Okej, jag är inte duktig men jag har inget att skriva som rubrik. Men jag hoppas att ni njöt av mitt videoinlägg =). Jag har precis suttit och gråiti. Har kollat på gamla bilder och tänkt att det var mycket bättre förut. Man brydde sig inte om utseende och man bara var sig själv.. Visst det finns personer som är sådana nu men jag saknar allting. Och så har jag kollat på gamla bilder av mina förra djur. Som tyvärr är döda nu. Jag saknar dom. Och sen efter en stund gick jag in på Playahead och såg att Moa hade skrivit världens finaste text till mig och Nikki och då började tårarna rinna igen. Fast jag tycker att det är skönt att gråta... Även om jag får huvudvärk efter.
Men Nikki kunde tyvärr inte sova hos mig så jag får väll sova själv =(. Fast okej hon ska sova hos mig imorgon men ändå! Så imorgon fixar vi min blogg =D. Vi ska fixa en ny design och allting så ni får se förändringen. Så kanske vi kör en frågestund eller vad tycker ni? "Jaaaaa!!" ska ni tycka dåå =D! Men vi hörs imorgon då :).

puss & go'natt

wohooo

Jag var i skolan idag. usch. Fast vi fick chips och saft? anywhay.. Nikki ska kanske sova hos mig så det blir väll bilder kanske ;D. Men det blir ett videoinlägg så njut ;) !


kändisdjungeln

Jaha, klockan är lite över tio och jag har precis kollat på Kändisdjungeln. Jag tycker att Rafael ska åka ut imorgon... Någon som tycker som jag eller tvärt emot ;)? Nu borstar jag tänderna för man måste ju upp tiiiidigt imorgon =O. Så gonatt vi hörs imorgon!

-

Har så tråkigt! Jag mår betydligt bättre men är fortfarande förkyld. Ska nog till skolan imorgon. Jag ligger säkert efter skit mycket eftersom att jag har varit hemma hela veckan! Så jag kommer väll plugga i helgen och försöka komma igång! Just nu försöker jag få tag i Nikki, hon måste logga in på msn annars dödar jag henne. Jäkla skit min kamera är borta!!! Fast jag tror min käre pappa har den >.<. Men jag dampar på honom! Jag måste ha min kamera!!!! Nu skriver jag en text till en tjej som betydde otroligt mycket för mig, nu finns vi inte mer. jag skrev en skit gullig text till henne men sparade inte. så den är borta, ungefär om våran vänskap.. Jag hoppas att hon förlåter mig. Men nu sk ajag inte göra så mycket kanske städa rummet och så, men vi hörs senare ller imorgon :D



pusspuss


är fortfarande förkyld

Usch!

Jag är fortfarande jätte förkyld. Det är jobbigt men nu har jag faktist varit hemma hela veckan så imorgon ska jag nog gå till skolan. Eller ja, vi får se. Jag känner mig jätte duktig för jag har inte använt smink på en vecka =O. Jag har en överrasktning till er! I helgen kommer bloggen att förändrats! Jag ska fixa headern och allting! Bilder och ett videoinlägg kommer också! Gud vad roligt det kommer bli, kan knappt vänta! Och i helgen blir det också en frågasport så fråga på då!!!

Idag har jag som sagt varit hos en osteopat. Om ni inte vet vad det är så är det en person som tittar och sånt på kroppen, där man har ont. Jag gick dit för att jag har ont i revbenen på ryggen. Så han höll på och kollade och sånt på min rygg. Det var jätte skönt. Sen åkte jag och mamma hem. Har ni märkt att det börjar bli höst? Iallafall hos mig! Nu är det skitkallt men löven har inte börjat ändra färg.
Gud vad korkad jag är?! Jag  fryser häcken av mig och äter glass..? Jag är så dum...

Men nu ska jag kolla på en film eller fixa en ny design. Jag tror jag ska kolla på en film :). Så jag skriver senare!

Kisses

stava fel

Jag vet att jag kan stava fel eller missa några bokstäver ibland, och jag ber om utsäkt om det. Jag ska försöka att bättar mig :).

doktorn idag

Nu har jag vart sjuk i cirka sex dagar. Jag ska va hemma imorgon också för jag ska till en ostiopat. Det är som en massös fast den kollar på kroppen och sånt. Så kvart över åtta imorgon ska jag dit med mamma. Han sk akolla på mina lungor och mina revben. Förresten var jag hos läkaren idag. Hon var helt puckad för hon frågade om min lunga var punkterad. Liksom vet jag det? Nej! Men dom stack mig i fingret och tog blodprov, sen åkte jag o mamma in till Handens närsjukhus och vi skulle röntga mig. Så vi fick vänta ett ag sen fick jag gå in. Hon sa åt mig att ta av mig BHn och tröjan. Och jag var lite osäker men gjorde det. Inte likt mig att klä av mig framför främlingar men jag ville röntgas, hehe. Så hon tog lite bilder och sen var det klar't! Sen fick vi vänta en stund till och blablabla. Det var iallafall inget problem jag var bara förkyld. Men jag fattar inte, dom såg ingenting på mina foton men jag har fortfarande skit ont i lungan/revbenen. Och därför ringde mamma sin ostiopat som sk akolla på min rygg imorhon. Jag känner mig bättre, eller iallafall lite.. Så jag tror att jag ä hemma ela veckan. Iallafall imorgon Och mamma sa att efter ostiopaten så ska vi shoppa om jag orkar :D. Jag berhöver en ny mascara och kanske något snyggt plagg? Jag fyller år snart men ändå! Jag förkänar det ;).Men jag skriver väll senare eller ikväll! Jag ska även fixa lite Kategorier så jag kommer fixa bloggen ;D.


kyss på rumpan

60 inlägg :)

Jag har faktist gjort en lista på Vad jag ska göraföar att göra bloggen bättre:

Fixa kategorier
Skriva mera
Lägga in mer bilder
Fixa en annan header och bakrund
Lägga in mer listor
Lägga in mer videoinlägg
Lägga in outfits

Vill ni att jag ska göra något annat också är det bara att säga det :) !

fortfarande sjuk

Okej, jag ska inte till doktorn idag för det blir imorgon istället. Gud vad sigen jag blev på isglass.. Haha tur att vi har glass. Men inte isglass :(. Jag har precis tagit en macka och ska kolla på en film nu. Så jag skriver senare, har faktist inget att skriva om när jag är sjuk.

kyss på rumpan :)

WÄÄ!

Herregud! Jag mailar med mamma som är på jobbet när jag är sjuk och hon sa nyss att jag kanske har lunginflammation! Jag vill inte ha det!!!! Stackars mig :(


home from school

Jag är hemma från skolan idag. Jag har värsta hostan med slem och allt nu. Och så har jag ont i typ vänstra lungan. Jag har precis ätit en glass och fått reda på att Nikki bby ska flytta. Okej bara typ två portar eller nått hihi men ändå :). Idag ska jag äta glass och halstabletter, dricka te och kolla på film. Det är det ända jag ska göra idag ^^. Min hals är helt förstörd.. Usch visst är jag äcklig! Jag har haft samma kläder i tre dagar usch fyyy. Men jag är för sjuk för att orka byta, eller okej igår böt jag kläder för jag o mamma skulle ut o köpa glass och då kan jag ju inte ha pyjamasen? Men jag ska nog fortfsätta tycka synd om mig själv så får ni ha det bra tills jag skriver senare!



pusspuss :)

uuuuusch för mig !

Ja, jag säger Usch till mig själv. För jag är så himla sjuk. Nu är jag inte så snorig som igår men det sitter fortfarande i. Men nu har jag fått värsta hostan också :(. Min käre bror och min kära pappa har varit och köpt Rock band till Xbox 360. Alltså det är som Guithar Hero fast med trummor och allting. Så jag ska köra sen om jag orkar. Min frukost var VARM oboy, en hal macka och typ 1000 strepsils, haha. men nu ska jag göra lite te och ta en till strepsils.

hörs senare, puss!

:(

är så sjuk så jag orkar inte blogga. go'natt jag skriver imorgon :)

sjuklingen då :(

usch jag är sååå förkyld :'( ! Jag har precis kollat på Mamma Mia och ska nog kolla på Twilight nu :). Jag orkar inte göra någonting..
gud vad jag fryser... och har tråkigt
men nu gnäller jag bara. jag ska typ ta en glass och kolla på twilight nu. så jag skriver senare. oj nu måste jag nysa!!!!! jag tycker synd om mig själv :(. nån som vill komma o ta hand om mig ;). skoja bara.


jag lägger in en bild från klassresan på mig och nya bff ;)




 haha jag o elin bff ;)



kyssar

genomförkyld, skriver imorgon

Jag orkar faktist inte skriva nu, jag är snart genomförkyld så jag laddar in bilderna och skriver mer imorgon!

har kommit hem nu

Gud vad roligt det var på klassresan! Det kommer bilder senare, jag är skittrött just nu och har huvudvärk. Men vi hade verkligen jätte roligt, vi badade (iskallt), paddlade kanot och spelade brännboll. Jag och några andra gick i skogen och plockade svamp. Fast igårkväll åkte jag hem och sov inte över. Vi gick en spökrunda på kvällen/natten och jag blev skiträdd så jag fick ont i huvudet och höll på att spy. Så jag åkte hem.. Men annars var allting jätte roligt, som sagt kommer bilder senare :).




pusspuss


dusch, IDOL sen gonatt :)

Ja, som ni ser på rubriken ska jag duscha, sen ska jag kolla på IDOL och sen ska jag sova. Nej jag ska inte sova på direkten men jag ska typ packa klart sen läsa en stund. Men nu ska jag duscha så vi kanske kanske hörs imorgon. Nej vi hörs inte imorgon så jag säger ha det bra medans jag är på klassresa :D. jag skrier när vi har kommit tillbaka ohdå kommer även bilder!


pussaaaaaar (a)

.

usch, jag har skit tråkigt. Jag har packat klart och sitter på Skype med min brorsa och hans kompisar. Jag sitter coh spelar Farmville såklart! Men jag har lite saker till som jag ska packa sen måste jag plugga lite. Har en läxa till imorrn men den är redan klar, fast jag har en läxa till på fredag också som jag måste göra. Men jag är inte hemma då men vi ska göra den ändå.  Men jag skriver lite senare.







Jepp, min Farmville och jag :)



Ush, ful bild på moi häromdan!



KISSES!!

borta imorgon och fredag

Ja okej, jag skrev inte så mycket igår. Men jag ooorkade inte ;). Men idag ska jag skriva, iallafall nu :)! Men ida efter skolan så gick jag hem till Elin och Alice. Vi var hemma hos Elin och kollade på Twilight. Jag är så kär i den filmen :). Så nu är jag hemma och tänker på vad jag ska äta till middag. Men jag tänkte berätta en rolig sak för mig men en tråkig sak för er ;). För imorgon ska jag och min klass ska på klassresa så jag kommer inte att kunna blogga på två dagar. Men jag hoppas att ni kommer klara er ;). Så jag kommer inte att kunna blogga imorgon och på fredag. Eller kanske på fredag så vi får se ;). Men jag ska mysa i soffan och tråka så jag bloggar senare :).


kissies!

hemma hos Cassie

Jag sitter hemma hos Cassandra nu och vi har ätit mackor för en stund sen! Vi ska typ plugga lite och, ja vi får se ;). Jag skulle bara skriva ett sabbt inlägg så får jag väl skriva senare.

kissies, felle

har kommit hem nu!

Jag och Nikki gick ut och flummade lite ;). Vi hade skit roligt. Sen gick vi hem till henne och gjorde ingenting :). Eller jag ritade en tjej till henne :). Sen gick jag hem.. Nu ska jag inte göra någotning men jag ska borsta tänderna och läsa en stund :D



så gonatt!

bion igår + skolan idag

Ja som sagt var jag och Therese "skitungen" på bio igår. Vi såg The Proposal! Jag rekommenderar :). Så sen åkte vi hem o jag gjorde matteläxan :(. Men det gick bra, hihi pappa hjälpte mig ibland! Och jag o Nikki kom hem från skolan för några timmar, puh! Så jag o Nikkí kollade på film och nu ska vi dra ut. Det blir ett videoinlägg.. kanske..

Men jag skriver när vi har kommit hem igen!

PUSSPUSS!


bion var jätte rolig :)

ska sova, skriver imorrn om idag!


ska dra!

Snabbt inlägg  nu! Jag o tessi ska kolla på the proposal så ni får ha det bra! jag skriver när vi kommer hem igen!!!!! PUSS

bio med skitungen!

Jag och Tessi "skitungen" ska på bio ikväll! Så jag ska sminka mig och grejs. Men skitungen kommer snart så jag ska bara äta upp min hamrubgare så skrive rjag väll innan vi åker!

yepp

Jag har precis noppat ögonbrynen och filat naglarna, nu ska jag gå ner och ta en bit sockerkaka. Mamma bakade det igår :). Så jag skriver väll när Moa kommer hit :).

skit också

Jag är beroende. Som jag sa tidigare är jag beroende av facebook. Men det är ett spel på facebook som heter Farmville som jag är beroende av! Jag tycker det är skit kul och så. typ ingen tycker att det är kul förutom jag haha! Men bli kompis med mig på facebook och bli granne på farmville ;D. Felicia Lummi heter jag!


nu är det dax för...




1. Jag är allergisk mot jätte många saker

2. Det första jag gör varje morgon är att spotta i handfatet

3. Jag har blivit mobbad av en lärare

4. Jag har varit Fashion Core

5. Jag kan inte leva utan min mobil och datorn

6. Jag är beroende av FaceBook

7. Jag får lätt mardrömmar

8. Jag är skofetitchist
dvs galen i skor

9. Jag får jätte lätt ont i huvudet

10. När jag får en blyertspenna måste jag skriva någonting





Ja, det var 10 saker ni inte visste om mig! Så idag ska jag fixa lite. Kanske hinner göra ett videoinlägg. Jag ska ringa Nikki snart :). Ne nu ska jag klä på mig o sminka mig. Kanske...


när gästerna har gått hem

Jaha *suck*.. Jobbig dag? Men ändå ;). Så jag gjorde ju en checklista och jag gjorde inte alla dom sakerna.. Men några! Och så gjorde jag en sak som inte stog på listan. Men idag hann jag med:


Noppa ögonbrynen
Duscha
Städa rummet
Nästan bryta fingret!

Så ja, jag har nästan brytit fingret idag. Eller vi säger att det är en lätt stukning. Först blev fingret blått,rött och svullet. Nu har svullnaden gått ner lite så det är bara rött. Men iaf hade vi gäster idag, vi åt middag lalala. När dom gick hem kollade jag o mamma på film och nu ska jag snart sova! Jag skriver imorgon :D. Jag laddar in lite bilder från idag o igår.


dom här skorna gillade jag mest!






igår köpte jag det ;)



haha visst var jag fin ?

och jag måste ju visa dagens/kvällens outfit!



vitt linne från typ HM, skortan är pappas och kjolen är från HM tror jag.



Ja så såg man ut idag!

Men jag skriver mera imorgon!


PUSS PUSS!

snabb checklista!

Jag gör en snabb checklista på sakerna jag ska göra innan våra gäster kommer. vi ska fira mamma idag :)   :


Noppa ögonbrynen
Duscha
Fixa naglarna?
Städa rummet
Smörja in mig


Så jag skriver när jag har gjort allting det där. Och då kommer även bilderna!

haninge igår, fest idag

Jag och Nikki åkte till Haninge C igår nästan direkt efter skolan :). I väntan på bussen gjorde vi en hemlig grej som ni inte får veta! Men ändå, så satte vi oss på bussen och nästan direkt somnade jag? Jag mådde illa så det var bra att jag somnade. Jag mår alltid illa på bussar och ibland i bil.. Men aldrig i båtar eller något. Men ändå! Så vi provade klackskor och skit. Haha jag tog bilder på två skor jag provade och frågade mamma vilken som var snyggast. Hon sa att båda var bitchiga..
Men jag sitter vid min brorsas dator så jag kan inte ladda in bilder. Men det kommer! Sen köpte jag en mascara till mamma dör hon fyllde år igår. Och en eyeliner och en ögonskugga till moi :)! Sen köpte vi en cola, eller jag köptye en cola nikki köpte en hamburgare för tio spänn. Sen åkte vi hem vid klockan sex. Så me and family hade hyrt en film, Slumdog Millionaire.
Den var sjukt bra, se den! Men nu måste jag gå o städa, jag skriver o lägger in bilder snaart!

grattis mamma ^^

Jag ska iallafall snart dra. Men jag skriver när jag kommer hem. Mamma fyller år idag , GRATTIS! Men jag ska handla en present till hene så jag är borta en stund!

going to sleep

Jag ska sova nu ;). Men jag skriver imorgon!






PUSS

måste ha choklad!

jag är så jäkla sugen på choklad! jag fattar inte varför. jag vill äta choklad o drick cola! jag får köpa det imornn för ja o nikki sk ain till aninge precis efter skolan om inte nikki har ändrat sig! då får jag min jäkla choklad ;). men jag har precis gjort klart min läxa till imorgon, den va rätt enkel. idag hade vi tyska, det var bajs. ne men det var tråkigt. sen dissa moa mig när jag behövde henne, och jag skulle skjutsa henne hem med cykeln men hon stack med hanna o fidde.  eller jag tror det var hanna. men jaja! men jag måste städa rummet för det är helt cepe, så jag skriver kanske senare!


PUSS!

;)

puh... jag har precis vart på typ samtal i skolan o dom sa att jag var bra men behövde öva på att läsa? hallo, jag är bra på att läsa, yucker jag iallafall :D. Men jag o mamma ska kolla på en film o jag ska göra min läxa så jag får skriva senare. igår orkade jag inte skriva nör jag kom hem från nikki. Jag känner mig konstig för när jag kom hem från skolan så åt jag två mackor och ett äpple. jag brukar inte äta men jag var skit hungrig. haha men jag skriver senare!



sitter hos nikki, med nappflaska!

Ja, jag och Nikki sitter hos henne. Hon fixade lite saft i nappflaska, haha :).Det är mycket godare nu! Men vi har precis gjort typ modellskola, så jag har fptt låna kläder o skor så har vi gjort en catwalk o massa saker. Riktigt roligt ;). Så just nu sitter jag med en kort kort jeans kjol och en grå tröja. Eller typ tjocktröja. Vi ska fortsätta med modellskolan nu :P. Hihi, dom sålde bullar i skolan idag så vi har ätit bullar!!! Dom är skitgoda. JAg vill sminka Nikki, och on har precis sagt att jg får göra det OM hon får göra det på mig. JAG VET, jag stavar fel ibland men jag skriver med en hand. Men jag skriver senare!


puss!

scary movie 4

Idag hade vi musik och tyska, det var det ända roliga idag. Fast musiken var roligast, vi sjöng Praoud Mary av Tina Turner. Jag, Cassie, Fidde, Elin och frida sjöng ;). Dom andra spelade instrument. Men det va iallafall skitroligt. Fast Cassies mickrofon funkade inte först haha. Men vi slutade 14:45 så jag stack till Nikki. Hon var med Emma och Amanda :). Jag kollade när dom sminkade Amanda till fjortis, haha. Hon blev ju riktigt fin ;D. Sen kollade vi på Scary Maze Game och massa andra saker på Nikkis dator, fast jag vågade inte kolla. Sen kollade vi på Scary Movie 4, fast det var efter vi hade köpt SLUSH ICE!!! Jag är kär i slush ice? Men det är så jääääävla gott. Men sen spelade vi lite Wii och sen gick jag hem. Eller det gjorde Emma o Amanda också men dom tog en annan väg. Men nu tror jag att jag har glömt min loggbok i skolan. Jag hade fått en massa bloggar från klasskompisarna, alltså deras bloggar som jag tänkte kolla in. Men jag hade skrivit upp dom i min loggbok...
Jag har sjukt ont i magen :(.  Jag o mamma ligger o kollar på The Mentalist nu. Det är rätt intressant. Men nu ska jag ta en samarin (gjorde det igår också) och dricka lite vatten.  Eller så ska jag plocka fram saker till imorgon :). Det blir god lunch i skolan imorrn :D. Men jag ska lägga ifrån mig datorn nu :). Haha jag städare rummet igår, ni ska få se lite bilder :)




                                          FÖRE




                                       EFTER

Visst blev det fint :D. Haha ni måste se mitt lakan på min underbara säng!




Haha, visst är mitt lakan gulligt :). Jag hittade det längst in i min garderob så jag tog det. Men nu ska jag kolla klart på The mentalist så jag kanske kanske skriver senare, om jag inet gör det så.. PUSS & GODNATT!

RSS 2.0