leaglly blond

Idag hade vi fotboll i skolan, skit roligt! Jag stog med Johanna och Elin och... gjorde ingenting. Jag fick bollen en gång men jag stirrade bara på den haha. Men sen efter skolan gick ja o Moa hem till mig och åt en liten bit pizza från igår. Sen gick vi ut med Hanna och Nikki. Vi köpte glass, jummy! Men jag har precis städat klart, eller jag har en del kvar men ändå! Så jag ska typ städa klart sen kolla på Leaglly Blond. Så jag skriver lite senare. Imorgon eller någon dag, den här veckan, kommer det ett videoinlägg!!! Jag lovar! Efter filmen ska jag nog duscha o sånt. Men jag skriver snart!



PUSS!

ska ut

Jag o Moa ska bara fixa oss lite sen ska vi dra ut o träffa Nikki o Hanna. Jag ska köpa en glass ;). Jag har vart sugen på en sandwhits i flera dagar, så jag ska köpa en idag! men jag skriver när vi kommer tillbaka!!

ändrade planer

Jag ska inte ut med Moa för jag måste städa mitt rum! Blev skit sur. Vet inte varför. Men jag är sjukt trött o ska dricka lite samarin. Fick skit ont i magen. A just det. Jag ska berätta en sak som jag o Nikki såg på tåget på väg hem! Vi såg självaste Kirsty? Jag vet inte hur hon stavas men hon från förra Idoljuryn! Hon bara satt där med hennes kompisar :). Nikki var lite trög SEN märkte hon det, även fast jag sa det..?  Men så kan det gå! Jag kanske skriver ett morgon inlägg imorgon men nu ska jag inte skriva något mera idag! godnatt!


-

ska ut en timme eller något! skriver när jag är tillbaka! haha, jag har gjort en bild jag tänkte att ni skulle få se, kommenetra - är den fin eller?



jag tyckte den va sjukt söt, men måste dra nu!

ses om en stund!

skansen

Usch, jag gick o la mig igår vid typ halvtre eller något? Sen vaknade jag av att Nikki ringde. Eller jag vaknade inte av det för jag vaknade lite tidigare. Men hon frågade om jag ville med till skansen idag. Självklart sa jag JAAAA! Så jag fixade mig o gick hem till henne. Så jag, Nikki, hennes lillasyster och hennes låtsaspappa va på skansen idag. Det var skitroligt ;). Och jag tog lite bilder, jag ska lägga in några. Herregud! Jag sitter faktist och lyssnar på Tokio Hotel! Men jag var ett fan förut men jag slutade, för jag slutade helt plötsligt gilla dom. Fan vad fel jag hade om dom, dom är helt otroliga! Jag tror jag börjar gillra dom igen :O. Eller jag lyssnar mest på Leb Die Sekunde, Sex, Schrei, Durch den Monsun, Ready Set Go och Rette Mich. Ibland lyssnar jag på Dont Jump. Dom lyssnar jag på? Men dom är skit bra! Jag ska skriva en liten lista på vad jag ska göra bättre i min blogg:
 

 - Upptatera bättre

 - Lägga in bilder, videonlägg oftare

 - Visa outfit och facelook oftare

 - Lägga in te.x HISS&DISS och sånt oftare

 - Skriva intressantare och bättre. Kolla stavfel


Ja, sånt ska jag göra bättre i min blogg. Jag ska lägga in lite bilder från idag :).




FAVORIT BILD


Haha, Nikki o hennes lillasyster



Ja, det var bara NÅGRA av bilderna vi tog idag. Men jag orkar inte lägga upp fler och jag tror inte ni orkar titta på fler ;). Men jag skriver ett inlägg senare ikväll! Mamma tjatar att jag måste städa...




-

skrev inte igår, orkade inte :(. men idag har jag inte haft tid. jag har vart på kräftskiva som slutade typ nu? eller okej kanske lite tiigare men vi satt o pratade ute tills nu. jag får skriva imorgon. och förresten jag ska skriva en list apå vad jag ska göra imorrn:

1. duscha?
2. plocka ögonbrynen
3. ha hårinpackning
4. gå till en granna o göra en hemlig sak, ni får se imorrn!

ja det ska jag göra imorgon. eller blir det idag?  jaja imorgon - söndag!

ska typ sova nu, ska upp nio imorrn har ja bestämt (får se hur det blir!)

men ändå. pusspuss!


ska inte sova- men läsa

Som ni läser på min rubrik ska jag nog gå o läsa snart. eller krypa ner i sängen och kolla på en film? eller vad tycker ni?  haha jag o mammakollar på nån cepe film som heter typ angry någonting. men jag ska nog leta efter en film snart. imorgon blir det kräftskiva med grannarna och min moster :). my life is over, jag har hittat en finne i min panna... men jag har ett rätt bra medel så jag får ta det ikväll. jag har ont i mina tänder pga min tandställning :(. men jag får skriva ett inlägg imorgon på morgonen :D. så hoppas att ni kan hålla er!

jag lägger in en ful bild på mig ;).







Projekt Prinsessa

Jag och Nikki kollade på Projekt Prinsessa förut på Disney Channel och nu har Nikki gått hem. Men jag sitter vid laptopen och kollar på TV. Jag fixar lite på FaceBook. Jag har rätt tråkigt... Men jag typ skriver senare!

skrev inte igår...

jag skrev inte igår, jag vet. Men jag hann inte på morgonen och jag var med cassie hela dagen :).  Men jag o Cassandra "Cassie" satt hemma hos henne och gjorde ingenting. Eller vi gjorde läxan och jag sminkade henne. Vi skylle egentligen till ICA o köpa glass men vi gjorde inte det. Idag hade jag roligt i skolan som vanligt :). Vi hade en tidningsläxa som jag lämnade in idag.  Jag köpte ett glas saft på rasten men hann nästan inte dricka upp för vi skulle in igen... Men ändå! Vi hade NO sen fick vi gå hem :). Så jag o nikki gick till ICA o köpte lite godis och sånt. Så vi har ätit mellis och nu kollar vi på tv. Imorgon är det kräftskiva på gården som jag ska på. Jag o nikki ska typ fortsätta kolla på tv för vi väntar på en bra sak som kommer snaart :). men jag skriver senare, PUSS!


sprang i en timme

Jag har precis duschat nu :). Jag o pappa prang i typ en timme så jag var skit svettig, värsta tempot. Men idag hade vi skit kul i skolan :D. det var nån jävla bulldag så man kunde köpa bullar. SKIT goda bullar säger jag bara! Men sen skulle vi ha NO men en kille i våran klass frågade en sak om rymden så hela NO lektionen gick åt att prata om rymden??? Fast det var... intressant ändå. ÅÅH! Jag saknar min förra granne :'(... Han skulle komma hit på lördag men han kunde inte. Fan, vad jag saknar honom. Fast vi går i samma skola men ändå... oj, jag bara byter ämnen hela tiden. Men vi fick våran biologi bok idag och det är värsta snuskboken! Typ bilder på massa könsorgan o blablabla. ÄCKLIGT! Men nu chattar jag med en tjej från min klass som är skit kul :). Men jag ska ta på mig mitt nattlinne och koka lite te tror jag? Eller bara fortätta chatta... Äsch, vi får se :). Men jag skriver senare. AA JUSTDET! Förlåt, jag ljög för er alla. Jag sa att jag skulle ta en bild på min outfit men jag hann inte :(... När jag kom hem från centrum (vi skulle fixa min tandställning) så bytte jag om på direkten och sprang med pappa, så förlåt alla :(. Men jag hade svarta damstrumpor,vitt linne och ett svart linne på det. Och en adidas tröja. men imorgon får jag göra det. Men jag skriver senare, PUSS!





-

nu ska jag gå och mysa med kudden så jag skriver imorgon!

fräääääsch

Jag har precis tagit en långdusch och håller på att fixa naglarna nu. Jag känner fortfarande på mig att det blir en skitbra dag imorgon. Jag måste bara hitta mina j*vla pengar... Men ändå! Idag tog jag ingen bild på min outfit så jag skriver den istället. Jag hade blåa KSSS byxor, ett vitt linne och en grå tjocktröja. Jag tar bild på min outfit imorgon så får ni se!!! Jo förresten på vårat skolfoto hade jag typ en rosa blur och varta jeans. Inget speciellt. Jag hann tyvärr inte skriva ett inlägg imorse för jag vaknade skit sent! Vi börjar kolan halv nio varje dag och jag vaknade åtta. Så imorgon ska jag vakna klockan sex! För då kommer jag att vara pigg och allting. Så vi hoppas på det bästa imorgon, alltså att jag orkar kliva ur sängen! men jag håller ju som sagt på att måla naglarna i en typ ljusrosa färg som inte syns så mycket. men det är ju därför jag gillar den! Men nu ska jag ta fram kläder till imorgon och hitta mina pengar. Så jag skriver ett inlägg senare!

Kiss and hugs!

hemma nu...

Jag kom hem från skolan för en stund sen. Det är så jävla soligt :). Idag hade vi tyska och musik. Musiken vr roligast! SHIT va kul det va ;). Jag spelade elgitarr med två tjejer som går i min klass :). Så splade vi typ.. "we will rock you" tror jag den heter. Fast vi skrattade bara... Förutm när vi spelade men ändå! Sen gick vi o väntade på therese o moa för dom slutade senare. så jag har precis ätit upp min glass för det är skit varmt.  jag känner på mig att imorgon blir det en skit bra skoldag? för jag har shysste kompisar, det blir god mat och ingen matte!!! HAHA i like! Så vi hoppas att det blir bra skoldag imorrn :).  Men jag ska kolla lite på tv och sen kanske jag ska sova en stund nej jag skoja jag ska träna på engelska glosorna vi har fått :D:  Och mamma har ju köpt pennor,sudd och en pennvässare!! jihoo. Och imorgon ska jag typ städa skåpet för det ser ut som en svinstia fast fullt med böcker o mojjenger. skit, jag ick ont i magen av den där glassen :( :( :(. Men jag pallar inte skriva nu så jag skriver senare!



pusspuss

ska sova, puss!

Nu ska jag krypa ner i sängen och läsa, vi hörs imorgon


Puss!

-

Moa har nyss gått hem och jag har skit tråkigt. Jag spelar lite på faceBook och lalala. Jag o moa har fixat lite bilder idag :D. Jag snackar med min kära broder i skype nu. jag ska typ lyssna på musik och tråka mig med en bulle :). men jag skriver senare. just nu har jag skit tråkigt så jag har inge lust att skriva...





 / felle


hemma nu

Jag o moa har kommit hem från skolan för en stund sen! Vi sitter vid facebook och käkar toast :D. Vi hade det rätt stresig tidag i skolan. Vi hade matte, svenska idrott o blablablaa. Och vi hade skolfoto. Jag blev väl rätt okej. Eller jag har inte sätt men hon sa att jag blev jätte fin ? jaja, vi ska typ lagga framför daton. jag ska visa en sak för moa så vi får se . jag skriver ett inlägg senare :)


snabbar mig nu!

Vi ska precis dra till sklan så jag skriver när vi är hemma!



GONATT!

Ska borsta tänderna sen sova!

GONATT!

NY DESIGN!

ja som ni ser har jag en ny design och en ny header och en ny blablablaaaa. Men jag ska bara justera allt sen är det klart! Nikki o Moa gick precis hem ifrån mig. Dom skulle ta fram kläder och allting till imorgon. Vi ska ju ha skolfoto imorrn :'(. Jag tycker att det är för tidigt men men...  Jag ska nog på lite mer klädkris sen ska jag... duscha? I DONT KNOW! Men jag har skit svårt att välja kläder till imorgon. Men jag visar en outfit imorgon så ni får se. Men nu ska jag typ.. Jag ska nog gå o tråka mig framför teven. Men jag skriver senare!




*.*

Jag och Nikki käkar bullar och ska precis fixa min blogg. Vi ska fixa headern nu så ni får se!!!!!!!!!

-

JAG SKA FIXA HEADERN IMORGON!

Channing Tatum = LOVE !

Jag ska snart gå o sova typ. Jag vet inte jag har tråkigt så jag får väll sova ;). Jag satt och kollade igenom bilder från G I Joe jag såg häromveckan och jag tycker Channing Tatum är så jäkla snygg! Det är han som spelar Duke för er som har sett G I Joe. Men jag har blivit helt förälskad i honom! men jag ska väll kolla klart på filmen jag har suttit och tråkat mig vid. Så kanske jag ska fråga nikki om hon kan sällskapa mig imorgon :). hon kanske kan fixa min header :O. Klockan är över tolv :(. Vet inte vf jag blev ledsen. det är redan söndag! På måndag ska vi ha skolfotografering D:!!! Fan va sämst! Och nu blev typ Nikki sur på mig? Men ska tråka klart vid filmen sen typ sova? Jag ska nog göra ett videoinlägg imorgon? vi får se!



asså, serisöt! visst är han snyggaste i världen?! Jag är kääär

men jag skriver imorgon. eller idag? vafan jag skriver på söndagen!

pusspuss, felle

har aldrig lust längre

Jag har inte lust att skriva i bloggen längre men jag gör det ändå. Jag har börjat lyssna på Michael Jackson och tänkt: fan, jag avgudar honom! Jag har faktist aldrig tänkt så förut men asså???? Aja, jag skämde bort mig nyss men jag tänker inte berätta hur. Moa sov hos mig idag och vi vaknade typ tolv. Sen kom mina kusiner och släkt o blablabla. Vi skulle kalasa för papap som fyllde år häromdagen. Så vi käkade lite gott och sånt. Jag blir galen på min header. Jag måste fixa den någon dag. Det får bli imorgon eller nått.. Jag orkar inte nu... Men jag ska typ krypa ner i säneg noch kolla på svampbob filmen igen? kanske det...  Men jag lägger in ett inlägg senare så får ni ha det bar sålänge!












pusspuss, felle

FÖRLÅT

Förlåt, förlåt för att jag inte har skrivit igår och idag. Men jag har inte haft lust och inte orkat. Jag har som sagt också börjat skolan och det var lite nervöst. Idag hade vi nån jävla bana i skolan såklart gjorde jag illa mig! Jag stukade nästan knät :(! Men jag sitter med moa vid min dator och vi ska typ kolla på film :). Förresten gick min tandst'llning sönder idag så jag sa ringa tandläkaren på måndag :'(... Men jag kanske kanske skriver senare :). Jag ska fixa headern och bakrunden imorgon?


pusspuss, felle

Nervös?

Okeej, jag är skit nervös idag för vi börjar skolan :). Vet faktist inte varfö jag är nervös men det bara är såå. Snart kommer Moa, Nikki, Tessi o Sara hit. Vi ska gå tsm till skolan? Jag har sminkat mig o blabla.. Nu väntar jag bara på dom. Ojust det! Ja måste borsta tänderna ;). Men jag skriver efter skolan :P

pussouss, felle

kort inlägg

Okej, det blir ett väldigt kort inlägg för jag ska sova - man måste ju va pigg första dagen i skolan :D. Så nu är jag ÄNTLIGEN klar med ansiktsmasken, hårinpackningen :). Och jag har duschat. men det tog hela kvällen fö jag och pappa var ute o sprang ju. Men jag målade inte naglarna för jag hann inte :(. Så jag ska bara smörja in mig sen ska jag läsa en stund! Och jag har en fråga till alla sööta som läser:

Vilken färg ska jag nu välja på tandställningen, jag har redan haft rosa?

pusspuss, felle

Ute och har vart duktig

Jag och pappa har precis vart ute och sprungit och han sa at jag skulle fråa någon av mina kompisar om hon ville springa med oss. Jag tänkte på att fråga Nikki men hon är ju så smal :). Men pappa sa att det var okej om någon ville följa med oss. Vi var och sprang i 40 minuter så känner mig jätte duktig. Ska ta en frukt och va ännu duktigare :). Ska duscha och sen allting annat ;). Men jag skriver ett inlägg senare :).




pusspuss, felle


kortis

Fan vad jag har ont i huvudet, jag ska gå ner och ta en IPREN.

pusspuss, felle

pics

okej, jag ska ladda in lite bilder på mig =), så ni får säga vad ni tycker.



suddig bild, men jag typ 6 år :)







ja det var lite bilder på mig, GUD vad söt ja var =). Men senare ska jag

1. STÄDA RUMMET
2. Duscha
3. Ha håinpackning
4. Ha ansiktsmask
5. Fila + Måla naglarna

o justde jag ska pasa på att lägga in en dagens outfit:



jeanstight, vitt linne och en grå tjocktröja.

men nu måste jag dra, måst eleta efter ansiktsmasken :)


pusspuss, felle

NEW BLOG!

Yepp, som ni ser har jag en ny blogg. Jag hade en med Moa som heter www.felleomoa.blogg.se , men jag kommer skriva i båda! Jag kommer skriva om... nästan allting :). Så detta blev ett ganska kort inlägg men jag skriver senare :D.Jag håller på att göra en bakrund och en header så ni får se senare :).



pusspuss, felle


LOVAR att fixa bloggen och ALLTING någon annan dag :) JAG LOVAR

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0